This church dating back to 1936 and recently renovated by architect Francisco Jaret Design, is located in Salinas, Spain. The project was led by architect Francisco Jaret Design, and was begun in 2003.

The goal of the project was based on harmonizing the presence of the church, and introducing the contemporary structure to the surroundings and the beautiful surrounding landscape. In order to achieve this goal, the architect paid special attention to detail, and focused on the interior of the renovation as well.

The goal was to completely simplify the original design, and to adapt it to the new lifestyle of the users. In order to achieve this goal, the architect reorganized the areas and created a flexible space, which could be utilized as a recreation area, an office or a small kitchen.

The building is divided into two different volumes, of common and obvious dimensions. The smaller volume contains the main entrance, and the main room is situated to the side. When the door is open, it expands the perception of the whole building.

In addition to this bookcase space, there is also a space of special interest to those who use it. Due to its size, the bookcase is the perfect place to relax, read, or even take care of the children. At night, this space is illuminated, making it even more pleasant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *