London-based studio SF-Atelier has completed the renovation of this 1,076 square foot apartment located in Richmond, in the London Metropolitan Area (London).

According to the architects, “The brief was to convert two bedrooms and bathroom into a family home.

The clients, a professional couple who both work from home and enjoy outdoor sports, wanted to increase the number of bedrooms within their apartment.

The kitchen has been simplified and the wallpaper has been changed from white to deep blue.

The property has now features a unique balance of natural and artificial lighting: sliding sconces between kitchen and living room help to delineate the areas, giving each of the room its own distinct character.”

Photos by: Matt Chung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *